Nieuws van zwembad ’t Tolhekke.Nieuws van zwembad ’t Tolhekke.Nieuws van zwembad ’t Tolhekke.Nieuws van zwembad ’t Tolhekke.Nieuws van zwembad ’t Tolhekke.Nieuws van zwembad ’t Tolhekke.Nieuws van zwembad ’t Tolhekke.Nieuws van zwembad ’t Tolhekke.Nieuws van zwembad ’t Tolhekke.Nieuws van zwembad ’t Tolhekke.Nieuws van zwembad ’t Tolhekke.Nieuws van zwembad ’t Tolhekke.Nieuws van zwembad ’t Tolhekke.Nieuws van zwembad ’t Tolhekke.

Nieuws van zwembad ’t Tolhekke.

Nieuws van zwembad ’t Tolhekke.

Nieuws van zwembad ’t Tolhekke.

Na een periode waarin kritische geluiden over het zwembad de boventoon hebben gevoerd kunnen we gelukkig nu een ander geluid laten horen.

In de loop van het vorig seizoen hebben er wat wisselingen in het bestuur plaatsgevonden. Niet alleen andere personen, maar ook een andere visie. Deze laat zich in het kort als volgt samenvatten:

“Aan een zwembad dat dicht is heb je niks” Vanuit deze gedachte hebben we kritisch gekeken naar de geldstromen. Door slimmer met geld om te gaan hebben we de openingstijden kunnen verruimen, zijn de kosten voor de abonnementen gelijk gebleven en hebben we zelfs de prijs voor losse kaartje kunnen verlagen. Daarmee  krijg je dus meer voor minder.

Tevens zet het nieuwe bestuur in op het vergroten van de inzet van vrijwilligers. Dit is aan twee kanten voordelig. Niet alleen financieel, maar ook vergroten we daarmee de betrokkenheid van de mensen uit de regio van het zwembad. “Het zwembad is immers van ons”. Dat besef is ook nog eens sterk benadrukt door de stichting “het Heideveld”, die een donatie van 4000 euro beschikbaar heeft gesteld voor het opknappen van de entree van het zwembad.

Mede door deze ontwikkelingen heeft het personeel meer vertrouwen in het bestuur gekregen. We zullen dan ook komend seizoen een aantal vertrouwde gezichten aan het bad terugzien.

We zouden haast vergeten zijn dat het zwembad al meer dan 50 jaar onderdeel uitmaakt van de gemeenschap hier. Wat vorig jaar niet is gelukt, gaan we dit jaar proberen te herstellen: Het vieren van het jubileum van Tolhekke ( 1968 – 2018).

Draag jij het zwembad ook een warm hart toe en wil je op enigerlei wijze een bijdrage leveren. ( hoe bescheiden dan ook)? Reageer via het contactformulier op de website www.zwembadtolhekke.nlof beter nog kom gewoon een keer langs voor overleg. 

De allerbeste manier om het zwembad te steunen is natuurlijk regelmatig te komen zwemmen. Tot 27 april zijn de abonnementen in de voorverkoop  voor € 47,- (2egezinslid € 37,- en vanaf het 3egezinslid € 12,50 per persoon). Tot 17 april kan dat online via de website.

Rob Bruntink, voorzitter stichting ‘T TolhekkeTerug naar overzicht