NieuwsNieuwsNieuwsNieuwsNieuwsNieuwsNieuwsNieuwsNieuwsNieuwsNieuwsNieuws

Nieuws

Nieuwsoverzicht

Onderzoek vervoer op afroep platteland

Onderzoek naar vervoer op afroep in de Noordoostpolder/Steenwijkerland/Friese Meren Om het platteland bereikbaar te houden zijn er verschillende vervoersdiensten in de loop der tijd ontstaan. Denk hierbij aan de Opstapper, regiotaxi en de belbus.

Computercursussen voor volwassenen

Weer Computercursussen voor volwassenen in Steenwijk

SeniorWeb Meppel gaat vanaf 29 januari 2018 computerlessen geven in de bibliotheek in Steenwijk.
In de tweede week van januari, op...

Klik & Tik

Wilt u graag meer met de computer doen? Kom dan naar Klik & Tik in Bibliotheek Steenwijk.
De computer en het internet worden steeds belangrijker in het dagelijks leven en ook bij het vinden van werk. Bent u niet zo handig met de computer en kunt u wel wat hulp gebruiken?  Dan is Klik& Tik iets voor u.

Wijziging openingstijden Bibliotheek Steenwijkerwold

Vanwege te weinig bezoekers is Bibliotheek Steenwijkerwold vanaf 1 januari 2018 gesloten op dinsdagavond. U kunt de Bibliotheek gewoon blijven bezoeken op dinsdag- tot en met vrijdag van 14.00 – 17.00 uur. Onze medewerkers staan op die dagen voor u klaar

Red Overijssel - aanvliegroute naar Lelystad: kan hoger, móet hoger

Vanaf 2019 dalen massa’s vliegtuigen over grote delen van Overijssel naar het vergrote vliegveld Lelystad. Zes keer per uur, met donderend geraas, op nauwelijks een kilometer hoogte. Zwolle, het Vechtdal, Salland, de Lemelerberg, de Holterberg en de Weerribben worden in het hart getroffen.
Meer informatie vindt u hier

Teken de petitie

Verslag van St Christoffel wandeltocht

Bert en Patrick hebben in de afgelopen jaren meerdere keren de St. Christoffel wandeltocht gelopen. Van iedere tocht is een verslag gemaakt met schitterende foto's van onze omgeving.