NieuwsNieuwsNieuwsNieuwsNieuwsNieuwsNieuwsNieuwsNieuwsNieuwsNieuwsNieuwsNieuwsNieuws

Nieuws

Nieuwsoverzicht

Fraai glanzend pareltje van Dorpsbelang

Obstakelloop in Steenwijkerwold gaat op herhaling! 

Steenwijkerwold - ‘Een geweldige sfeer vorig jaar. Mensen stonden bij statafels langs de route een biertje te drinken en te barbecueën. Het was ook heerlijk weer’, zegt Rianne Daan. De Obstakelloop in Steenwijkerwold prijkt derhalve ook dit jaar op de agenda van het dorpsfeest. Er wordt gesproken van een pareltje van Dorpsbelang. Op zondag 19 mei gaan ze vanaf 13.30 uur op herhaling.

Nieuws van zwembad ’t Tolhekke.

Nieuws van zwembad ’t Tolhekke.

Na een periode waarin kritische geluiden over het zwembad de boventoon hebben gevoerd kunnen we gelukkig nu een ander geluid laten horen.

In de loop van het vorig seizoen hebben er wat wisselingen in het bestuur plaatsgevonden. Niet alleen andere personen, maar ook een andere visie. Deze laat zich in het kort als volgt samenvatten:

Algemene jaarvergadering 2019

Datum:                27 maart as.

Locatie:                Hoogthij

Aanvang:            20.00 uur

Bouwkundige opname woningen i.v.m. gaswinning

INFORMATIEAVOND VRIJDAG 15 MAART A.S. IN HET DORPSHUIS IN VLEDDERVEEN

 

 

Hierbij willen wij u en al uw leden informeren over een door stichting GasDrOvF georganiseerde informatieavond.

 

Deze informatieavond zal, zoals in bijgevoegde brief wordt uitgelegd, gaan over een vrijwillige bouwkundige opname (nulmeting) van panden in de gemeente Weststellingwerf, Westerveld en Steenwijkerland. Het gaat dan om panden die zich binnen een straal van 5 km van de randen van een gasveld bevinden.

 

Uw leden wonen of zijn gevestigd binnen een straal van 5 km vanaf de randen van 1 of meerdere gasvelden en dus ook in de invloedsfeer van eventuele gevolgen van deze gaswinning.

 

 

Zondag 19 Mei "Heel Steenwijkerwold rent"

Obstakelloop Heel Steenwijkerwold rent. Zondag 19 Mei.

 

14e editie Wandelfestijn St. Christoffel

Donderdag 30 mei (Hemelvaartsdag) organiseert het vrijwilligers-team namens Dorpsbelang Steenwijkerwold de 14e editie van het wandelfestijn St. Christoffel!

Vanuit Steenwijkerwold zullen vier routes worden uitgezet door de fraaie wandelrijke omgeving. Voor de liefhebbers zijn er routes van circa 10, 15, 25 en 35 kilometer.
Voor dit jaar is er ook een 5 kilometer route gepland! Met name voor gezinnen met kinderen en deelnemers met huisdier een leuke route!

Bewonerscommissie maakt zich sterk...voor u!

Commissie bewoners huurwoningen

 

Deze commissie behartigt belangen van bewoners van huurhuizen van Stichting Woonconcept. Deze commissie heeft regelmatig overleg met zaken die nu spelen of in de toekomst gaan spelen en kent dus de zaken die voor u van belang zijn.