NieuwsNieuwsNieuwsNieuwsNieuwsNieuwsNieuwsNieuwsNieuwsNieuwsNieuwsNieuwsNieuwsNieuws

Nieuws

Nieuwsoverzicht

Veiling Glazen Dorpshuis

Zoals u weet is er ook een veiling voor het Glazen Dorpshuis Steenwijkerland. Dit is de tussenstand na dag één. Mooi, maar er kan nog veel meer bij, toch?

Bieden kan door te bellen of te whatsappen naar 06 227 007 48 of reageer onder dit bericht!

Artiesten dragen Glazen Dorpshuis Steenwijkerland warm hart toe

Artiesten dragen Glazen Dorpshuis Steenwijkerland warm hart toe
Sigrid Hof, D. Bernard, De Reune Singers en vele andere muzikale toppers treden op tijdens radiodriedaagse.
De laatste voorbereidingen voor het Glazen Dorpshuis Steenwijkerland zijn in volle gang. Multifunctioneel centrum Hoogthij in Steenwijkerwold is afgelopen weekend versierd met gigantische banners waarop de driedaagse actie voor de Voedselbank wordt aangekondigd, en ook in het pand wordt met man en macht gewerkt om de laatste puntjes op de i te zetten voor de radiomarathon op 12 december rond 13.00 uur wordt afgetrapt.

Glazen Dorpshuis, 12, 13 en 14 december

Op  12, 13 en 14 december is er in Hoogthij “Het Glazendorpshuis”. Middels deze meerdaagse uitzending wordt geld ingezameld voor De Voedselbank Steenwijkerland. Dit initiatief wordt georganiseerd door Ver. Dorpsbelang Steenwijkerwold en RTV SLOS. Hoogthij is sponsor van dit initiatief en stelt onder meer ruimte beschikbaar.

 

Kerstmarkt 14 december 2018

Kerstmarkt 14 december 2018. 

Hallo allemaal, ook dit jaar organiseert Dorpsbelang Steenwijkerwold weer de Kerstmarkt op het Woldplein.

Dit jaar zal er weer een heel randgebeuren zijn tijdens de kerstmarkt, want dit jaar zal op vrijdag 14 december de slotavond van het Glazendorpshuis zijn.

Nieuwjaarsbijeenkomst!!

Nieuwjaarsbijeenkomst Dorpsbelang Steenwijkerwold  en Hoogthij Steenwijkerwold,

 

Beste mensen noteer vast de volgende  datum in u agenda; 04-01-2019.

Want op deze  datum willen wij als besturen van Hoogthij en van Dorpsbelang Steenwijkerwold u graag de hand schudden en u een goed, gezond, gelukkig en een fantastisch nieuwjaar toewensen.

Bewonerscommissie maakt zich sterk...voor u!

Commissie bewoners huurwoningen

 

Deze commissie behartigt belangen van bewoners van huurhuizen van Stichting Woonconcept. Deze commissie heeft regelmatig overleg met zaken die nu spelen of in de toekomst gaan spelen en kent dus de zaken die voor u van belang zijn.

 

AED’s in Steenwijkerwold

Een hartstilstand kan iedereen overkomen. Je overlevingskans is het grootste wanneer binnen 6 minuten de juiste hulp is gestart.

Hoe werkt het?

Iemand wordt onwel en 112 wordt gebeld. De centralist stelt vast dat het gaat om een mogelijke hartstilstand. Er wordt een ambulance 

Red Overijssel - aanvliegroute naar Lelystad: kan hoger, móet hoger

Vanaf 2019 dalen massa’s vliegtuigen over grote delen van Overijssel naar het vergrote vliegveld Lelystad. Zes keer per uur, met donderend geraas, op nauwelijks een kilometer hoogte. Zwolle, het Vechtdal, Salland, de Lemelerberg, de Holterberg en de Weerribben worden in het hart getroffen.
Meer informatie vindt u hier

Teken de petitie