MTB Woldeagles en Stichting Sport-Moves doneren €1886,-MTB Woldeagles en Stichting Sport-Moves doneren €1886,-MTB Woldeagles en Stichting Sport-Moves doneren €1886,-MTB Woldeagles en Stichting Sport-Moves doneren €1886,-MTB Woldeagles en Stichting Sport-Moves doneren €1886,-MTB Woldeagles en Stichting Sport-Moves doneren €1886,-MTB Woldeagles en Stichting Sport-Moves doneren €1886,-MTB Woldeagles en Stichting Sport-Moves doneren €1886,-MTB Woldeagles en Stichting Sport-Moves doneren €1886,-MTB Woldeagles en Stichting Sport-Moves doneren €1886,-MTB Woldeagles en Stichting Sport-Moves doneren €1886,-MTB Woldeagles en Stichting Sport-Moves doneren €1886,-MTB Woldeagles en Stichting Sport-Moves doneren €1886,-MTB Woldeagles en Stichting Sport-Moves doneren €1886,-

MTB Woldeagles en Stichting Sport-Moves doneren €1886,-

MTB Woldeagles en Stichting Sport-Moves doneren €1886,-

Steenwijkerwold, Woensdagavond 29-01-2020 nam Hans Apperloo, A.I voorzitter van Vereniging Dorpsbelang Steenwijkerwold een cheque t.w.v. €1500,- in ontvangst.

Eric van Veen en Richard Damhuis Van Stichting Woldhulp namen een cheque t.w.v. €386,- in ontvangst

Deze cheques werden aangeboden door Dirk Dedden, voorzitter van MTB Woldeagles en Christien ten Veen, namens Stichting Sport-Moves.

Na het succes van voorgaande jaren hield lokale fietsclub de Woldeagles uit Steenwijkerwold en omgeving in samenwerking met Stichting Sport-Moves Zondag 30 Juni jl. weer een toertocht voor MTB'ers.

De toertocht en de voorbereidingen werden door vrijwilligers en lokale sponsoren mogelijk gemaakt. Opbrengsten werden gebruikt om plaatselijke goede doelen te ondersteunen.

Zo is er  afgelopen jaar wederom een bedrag bijeen gefietst om een bijdrage te kunnen leveren voor het realiseren van een extra AED apparaat in Steenwijkerwold en een bijhorende kast. 

 

 

Een Automatische Externe Defibrillator (AED) is een draagbaar apparaat dat het hartritme weer kan herstellen bij een hartstilstand. Dit gebeurt door het geven van een elektrische schok.

Ook een Stichting Woldhulp wordt een warm hart toe gedragen voor inzet van vrijwilligers die door middel van kleine klusjes en het omzien naar elkaar (Noaberschap) er voor kunnen zorgen dat m.n. ouderen met een beperking en chronisch zieken zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen.

Hans Apperloo, Eric van Veen en Richard Damhuis bedankten De Woldeagles en Stichting Sport-Moves voor deze mooie bijdrage. Terug naar overzicht