Flinke voortgang kabouter slingerpad ’t KrullebossieFlinke voortgang kabouter slingerpad ’t KrullebossieFlinke voortgang kabouter slingerpad ’t KrullebossieFlinke voortgang kabouter slingerpad ’t KrullebossieFlinke voortgang kabouter slingerpad ’t KrullebossieFlinke voortgang kabouter slingerpad ’t Krullebossie

Flinke voortgang kabouter slingerpad ’t Krullebossie

Flinke voortgang kabouter slingerpad ’t Krullebossie

Eind september heeft Martijn Kok een paddenpoel aangelegd met daar overheen een slingerend vlonderpad. Ook heeft hij een ruime vlonder aan de rand van één van de houtwallen gemaakt met een betoverend uitzicht op Thij. Een prachtige plek voor een picknick, maar ook om te mediteren of yoga oefeningen te doen. Eerder heeft hij al een bruggetje geplaatst halverwege de route.

De werkgroep gaat intussen enthousiast verder met de invulling van de kabouterpad. Steeds voegen we hier en daar weer een paar kabouters toe. Binnenkort start Jelmer Zwaan, boomkunstenaar uit Nijensleek, met het zagen van een levensgrote kabouter uit een boom. En zaterdag 1 oktober zijn met hulp van een grote groep vrijwilligers 900 voorjaars stinsenbollen geplant.

Er wordt hard gewerkt om het kabouter Slingerpad in het voorjaar 2023 af te hebben. We organiseren dan een feestelijke opening.

Anneke, Helga, Marjan, Sjoukje, Britt, Desirée

 



Terug naar overzicht