Eerste opbrengsten De Grote Optrommelactie SteenwijkerwoldEerste opbrengsten De Grote Optrommelactie SteenwijkerwoldEerste opbrengsten De Grote Optrommelactie SteenwijkerwoldEerste opbrengsten De Grote Optrommelactie SteenwijkerwoldEerste opbrengsten De Grote Optrommelactie SteenwijkerwoldEerste opbrengsten De Grote Optrommelactie SteenwijkerwoldEerste opbrengsten De Grote Optrommelactie SteenwijkerwoldEerste opbrengsten De Grote Optrommelactie SteenwijkerwoldEerste opbrengsten De Grote Optrommelactie SteenwijkerwoldEerste opbrengsten De Grote Optrommelactie SteenwijkerwoldEerste opbrengsten De Grote Optrommelactie SteenwijkerwoldEerste opbrengsten De Grote Optrommelactie SteenwijkerwoldEerste opbrengsten De Grote Optrommelactie SteenwijkerwoldEerste opbrengsten De Grote Optrommelactie Steenwijkerwold

Eerste opbrengsten De Grote Optrommelactie Steenwijkerwold

Eerste opbrengsten De Grote Optrommelactie Steenwijkerwold

Niet alleen volwassenen hebben druk meegedacht over de toekomst van hun dorp. Het thema ‘natuur & milieu’ leeft ook onder de jongste inwoners van Steenwijkerwold. Hans Apperloo, Dorpsbelang Steenwijkerwold: “Een meisje van 6 jaar wil graag actief meehelpen bij dit thema. Super! En ook werden er gelijk voorbeelden aangedragen, zo heeft een ander meisje een schets ingeleverd voor de uitbreiding van een speeltuin in het dorp. Fantastisch om te zien dat er gelijk al goed meegedacht wordt!”

Van 9-27 november komt er een expositie in multifunctioneel centrum Hoogthij waar de resultaten per trommel gepresenteerd worden. Welke punten zijn (direct) haalbaar? Waar liggen koppelkansen? De input van de Optrommelactie wordt geanalyseerd en verwerkt in de Dorpsvisie Steenwijkerwold 2020 – 2030 welke begin 2021 overhandigd wordt aan Plaatselijk Belang Steenwijkerwold.

Voor vragen of meer info kunt u contact opnemen met Berber Brand via berberbrand@19hetatelier.nl of 0615940631

Download het document met de resultatenTerug naar overzicht