KerstbelevingKerstbelevingKerstbelevingKerstbelevingKerstbelevingKerstbelevingKerstbelevingKerstbelevingKerstbelevingKerstbelevingKerstbelevingKerstbelevingKerstbelevingKerstbeleving

Kerstbeleving

Op zaterdag 17 december tussen 17:30 – 20:00 uur organiseren we de Kerstbeleving! Op de plek in Steenwijkerwold waar dit het mooist tot zijn recht komt kan het hele dorp meewandelen om het kerstverhaal op een wel heel bijzondere manier te beleven.

 

Er wordt een magische wandeling uitgezet met waxinelichtjes en vuurkorven zodat iedereen midden door een sprookjesachtig verlicht kerstverhaal loopt. Vanaf café Gelderingen, door de Gelderingensteeg, via “de herberg” in de boerderij van Jos Froklage en langs de Slothof loop je door verschillende toneelscenes die een rol spelen in het kerstverhaal. Ontmoet de sterrenvrouw, de herders met hun schapen, Jozef en Maria, de engelen en de 3 wijzen en geniet!

 

De route van ongeveer 500 meter eindigt op de gezellige kerstmarkt op het plein voor de kerk. Daar is een vuurmeester met marshmallows boven een echt vuur. Bij het terras voor Café Gelderingen is allerlei lekkers verkrijgbaar om op te warmen, zoals glühwein, poffertjes, broodjes worst, warme chocolademelk, bockbier, etc.

 

Een hele gezellige manier om met alle inwoners van ons dorp de kerstdagen te starten. Ontmoet elkaar, maak een praatje, heb een beetje aandacht voor elkaar in die donkere dagen en onderga de magie! Wil je een kraam op de kerstmarkt huren, stuur dan een mail naar info@dorpsbelang.euof cafegelderingen@gmail.com.

 

Kosten kraam: € 17,50

Halve kraam: € 9,-

Afmeting kraam is 4 meter

Opgave kan tot 1 december 2022