Vereniging Dorpsbelang te SteenwijkerwoldVereniging Dorpsbelang te SteenwijkerwoldVereniging Dorpsbelang te SteenwijkerwoldVereniging Dorpsbelang te SteenwijkerwoldVereniging Dorpsbelang te SteenwijkerwoldVereniging Dorpsbelang te SteenwijkerwoldVereniging Dorpsbelang te SteenwijkerwoldVereniging Dorpsbelang te SteenwijkerwoldVereniging Dorpsbelang te SteenwijkerwoldVereniging Dorpsbelang te SteenwijkerwoldVereniging Dorpsbelang te SteenwijkerwoldVereniging Dorpsbelang te SteenwijkerwoldVereniging Dorpsbelang te SteenwijkerwoldVereniging Dorpsbelang te Steenwijkerwold

Vereniging Dorpsbelang te Steenwijkerwold

Nieuws

Dorpsbelang op zoek naar nieuwe bestuursleden

Dorpsbelang is op zoek naar nieuwe bestuursleden, wij stellen ons graag aan je voor op Youtube.

https://youtu.be/O6w-nnCQ7EU

Doe mee aan deelauto project

Vereniging Dorpsbelang Steenwijkerwold wil starten met een deelauto-project, een onderwerp dat ook onderdeel is van de nieuwe Dorpsvisie. Met de actieve inzet van de gemeente Steenwijkerland en met een extra,  financiële ondersteuning van de Vereniging Dorpsbelang wordt de deelname aan het project helemaal aantrekkelijk.

Meld jij je ook aan voor de elektrische deelauto?

De verduurzaming van de wereld houdt niet op bij zonnepanelen. Ook door samen één of meer auto’s te gebruiken, help je mee om de opwarming van de aarde terug te dringen.

Ondertussen lopen de kosten van het autogebruik tegenwoordig hoog op en is de elektrische auto stukken gunstiger geworden.

Heb jij niet dagelijks een auto nodig, en wil je besparen op een hele stapel extra kosten - zoals belastingen, verzekeringen, onderhoud en reparaties - meld je dan gratis aan voor ons deelauto-project.

15e editie Wandelfestijn St. Christoffel vanuit Steenwijkerwold !

15e editie Wandelfestijn St. Christoffel vanuit Steenwijkerwold !

Donderdag 26 mei 2022 organiseert het vrijwilligers-team
namens Dorpsbelang Steenwijkerwold de 15e editie van het wandelfestijn
St. Christoffel!

Wordt lid van Dorpsbelang Steenwijkerwold

Beste inwoner van Steenwijkerwold,

 Langs deze weg willen we u informeren over de werkzaamheden van Ver. Dorpsbelang Steenwijkerwold. Volgens onze ledenadministratie bent u nog geen lid van onze vereniging, daarom in deze brief informatie over Ver. Dorpsbelang Steenwijkerwold over hoe u lid kunt worden van onze mooie vereniging.